Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat izmantot sīkdatnes.

Jūs varat atcelt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Iepazīstieties ar sīkdatņu izmantošanas politiku mūsu Privātuma politikā

Piekrītu

Privātuma politika

1. Vispārīgie noteikumi


Privātuma politikas mērķis ir informēt un sniegt skaidrojumu par to, kā SIA “Liepājas reģionālā slimnīca” (turpmāk arī – Slimnīca) apstrādā personu datus, kuri ir nonākuši tās rīcībā. Privātuma politikā tiks sniegta arī informācijas par datu subjekta tiesībām.

 

Visi termini šajā politikā tiek tulkoti  Eiropas Parlamenta un Padomes regulas Nr. 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) izpratnē.

 

2. Pārzinis


Pārzinis personas datu apstrādei ir SIA “Liepājas reģionālā slimnīca”, reģistrācijas Nr. 42103041306, Slimnīcas iela 25, Liepāja, tālrunis: 63403222, elektroniskā pasta adrese: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

 

SIA “Liepājas reģionālā slimnīca” datu aizsardzības specialista tālrunis: 28664223, elektroniskās pasta adrese: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

 

Slimnīca datu apstrādi veic šādās vietās:

Liepājas reģionālā slimnīca

Slimnīcas iela 25, Liepāja

LV-3414

Filiāle “Zobārstniecības poliklīnika”

Kārļa Zāles laukums 2, Liepāja

LV-3401

Filiāle “Tuberkulozes un plaušu slimību ambulatorā daļa”

Aldaru iela 20/24, Liepāja

LV-3401


3. Personu datu apstrāde


Personas datu apstrādi Slimnīca veic atbilstoši tās definētiem personas datu apstrādes mērķiem un tikai saskaņā ar tiem. Slimnīca apstrādā personas datus minimālā apjomā, kas ir nepieciešams izvirzīto personas datu apstrādes mērķu sasniegšanai.

Slimnīca veic visas nepieciešamās darbības, lai nodrošinātu pēc iespējas pārskatāmāku personas datu apstrādi un lai Jūs varētu pārliecināties par datu apstrādes drošumu un apstrādes godprātīgumu atbilstoši Vispārīgajai datu aizsardzības regulai.

 

4. Slimnīcas veiktās personas datu apstrādes


Veselības aprūpes pakalpojumu sniegšana (Detalizētāk pielikumā: Informācija par datu apstrādi Veselības aprūpes pakalpojuma sniegšanā).

Videonovērošana (Detalizētāk pielikumā: Informācija par datu apstrādi videonovērošanā)

Sīkdatņu lietošana tīmekļa vietnē (Detalizētāk pielikumā: Sīkdatņu lietošana tīmekļa vietnē)

Slimnīca apsdrādā personas datus arī citiem datu apstrādes mērķiem, pirms kuru uzsākšanas Slimnīca Jūs informēs.

 

5. Datu glabāšana


Slimnīca personas datus glabā tikai tik ilgu laiku, lai sasniegtu noteiktos personas datu apstrādes mērķus. Pēc personas datu apstrādes mērķu sasniegšanas personas dati tiek iespēju robežās dzēsti vai glabāti arhīva nolūkos saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

 

6. Datu drošība


Slimnīca īsteno drošības pasākumus, lai aizsargātu datus no nejaušas vai neatļautas personu datu apstrādes, nesankcionētas modifikācijas, izpaušanas vai iznīcināšanas. Slimnīca izmanto atbilstošus organizatoriskos un tehniskos līdzekļus, lai nodrošinātu Jūsu datu drošību.

 

7. Apstrādātāji

 

Gadījumā, ja Slimnīca Jūsu personas datu apstrādē iesaista personas datu apstrādātājus, Slimnīca ir pārliecinājusies, ka  apstrādātājs nodrošina tādu tehnisko un organizatorisko pasākumu īstenošanu, kas atbilst Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasībām, tostarp, Slimnīcas noteiktajām drošības prasībām.

 

8. Jūsu tiesības

 

Jums ir tiesības pieprasīt Slimnīcai piekļūt Jūsu kā datu subjekta apstrādātajiem personas datiem, lūgt neprecīzo personas datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret datu apstrādi. Jums jebkurā gadījumā ir tiesības iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā, ja jums par to rodas šaubas.

Jums ir tiesības realizēt visas savas kā datu subjekta tiesības, kas noteiktas Vispārīgās datu aizsardzības regulas III nodaļā.

 

9. Saziņa

 

Jebkādu jautājumu vai neskaidrību gadījumā saistībā ar Slimnīcas veikto personas datu apstrādi, aicinām sazināties ar mums izmantojot 2.punktā norādīto kontaktinformāciju , tajā skaitā sazinoties ar  Slimnīcas datu aizsardzības speciālistu.